Hitta alla produkter till din skrivare här

Välj märke
1
Välj serie
2
Välj modell
3

Prisgaranti på kompatibla bläckpatroner, tonerkassetter, trummor, färgband etc.

Hos INKPRO erbjuder vi prisgaranti på alla uoriginale/kompatibla tonerkassetter, bläckpatroner, trummor, underhållssatser, överförings kit, färgband och fast bläck. Detta innebär att om du har köpt en kompatibel vara till 100 kronor och sedan ser att en konkurrerande butik säljer den till 95 kronor så har du rätt att få mellanskillnaden på fem kronor.


Du ska kontakta oss, om du upptäcker att varan du köpt är billigare i en annan butik. För att prisgarantin ska gälla måste varan vara precis densamma som varan du har köpt.

Du ska visa dokumentation på, att varan kan köpas billigare någon annanstans. Dokumentationen kan t.ex. vara en tidningsannons eller en katalog från butiken där du hittade varan billigare. 

Du ska vara uppmärksam på, att prisgarantin gäller i 14 dagar och om du hittar varan billigare någon annanstans efter den tiden kan du inte kräva att få prisskillnaden utbetald. 

Du ska veta, att prisgarantin endast gäller varor från svenska webshops och fysiska butiker.


INKPRO tar förbehåll för att det inte är ett fynderbjudande eller ett begränsat parti som konkurrenten har till försäljning.

Länk: Konsumentombudsmannen (KO)