Hitta alla produkter till din skrivare här

Välj märke
1
Välj serie
2
Välj modell
3

Prisgaranti på kompatibla bläckpatroner, tonerkassetter, trummor, färgband etc.

Hos INKPRO erbjuder vi prisgaranti på alla icke-ursprungliga/kompatibla tonerkassetter, bläckpatroner, trummor, underhållssatser, överförings kit, färgband och fast bläck. Detta innebär att om du har köpt en kompatibel vara till 100 kronor och sedan ser att en konkurrerande butik säljer den till 95 kronor så har du rätt att få mellanskillnaden på fem kronor.


Du ska kontakta oss, om du upptäcker att varan du köpt är billigare i en annan butik. För att prisgarantin ska gälla måste varan vara precis densamma som varan du har köpt.

Du ska visa dokumentation på, att varan kan köpas billigare någon annanstans. Dokumentationen kan t.ex. vara en tidningsannons eller en katalog från butiken där du hittade varan billigare. 

Du ska vara uppmärksam på, att prisgarantin gäller i 14 dagar och om du hittar varan billigare någon annanstans efter den tiden kan du inte kräva att få prisskillnaden utbetald. 

Prisgarantin gäller endast på varor från svenska webshops och fysiska butiker.


INKPRO förbehåller sig rätten att det inte är olika slags specialerbjudande eller ett begränsat antal varor som konkurrenten har till utförsäljning.

Länk: Konsumentombudsmannen (KO)