Hitta alla produkter till din skrivare här

Välj märke
1
Välj serie
2
Välj modell
3

Reklamation och ångerrätt

Reklamationsrätt

När du handlar på www.inkpro.se du har 24 månaders reklamationsrätt. Detta innebär att du antingen får varan reparerad eller utbytt, återbetalning eller reducerat pris, beroende på den specifika situationen.

Detta förutsätter förstås att reklamationen är legitim och att felet inte orsakas av felaktig användning av produkten eller annat skadebeteende. Vi återbetalar rimliga fraktkostnader samt andra kostnader som uppkommit i samband med returnering av en vara när reklamationen är berättigad. Om du vill klaga på en produkt, vänligen kontakta oss via e-post eller telefon.

Vid mottagandet av returvarorna granskar vi varorna samma dag. Om varorna är i samma skick som beskrivits ovan återbetalar vi pengarna omgående.

Du måste skicka oss en reklamation inom "skälig tid" efter att du har upptäckt felet. Om du klagar inom två månader efter att du har upptäckt felet kommer reklamationen alltid att anses vara rättidig.

Om du vill klaga på en produkt, vänligen kontakta oss via e-post eller telefon INNAN du skickar varan. Skicka varan i en säker förpackning till oss på:

InkPro (Nordico Supply)
Hvidsværmervej 156
DK-2610 Rødovre
Denmark.

Bifoga en kopia av beställningsformuläret med information om klagomålet för snabbare behandling. Kom ihåg att få ett kvitto för transporten, så att vi kan ersätta dina fraktkostnader, detta gäller även för returetiketter som utfärdas av INKPRO.

Om du inte returnerar enligt gällande bestämmelser kan vi inte acceptera ditt klagomål och de returnerade varorna förstörs och kan därför inte kan skickas tillbaka till dig.


Ångerrätt

Du har alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar på www.inkpro.se.

Ångerrätten löper från den dag då du får din vara. Ångerrätten kan endast användas om varan returneras i samma skick, till exempel att förslutningen inte är bruten. Ångerrätten bortfaller alltså på bläck och toner eller annan utrustning om du bryter förseglingen och/eller använder dem. Detta gäller även alla andra inköpta produkter på inkpro.se

Som regel får du använda en vara som köpts på inkpro.se på samma sätt som du skulle göra i en fysisk butik, så du kan till exempel inte sätta varan i skrivaren, inte testa en skrivare, mus eller annan utrustning köpt på inkpro.se.

Om varan testas utöver vad som beskrivs ovan anser vi den som begagnad, vilket innebär att om du ångrar köpet får du bara en del eller inget av köpesumman tillbaka, beroende på varans kommersiella värde.

Du kan inte ångra köpet genom att vägra att ta emot varan utan att samtidigt meddela oss om detta. Om du är osäker, vänligen kontakta vår kundtjänst innan du öppnar produkten på e-mail: kundservice@inkpro.se eller telefon: 010-199 2571. Du kan ångra köpet genom att använda ångerblanketten (se nedan) eller skriva till vår kundtjänst inom 14 dagar efter mottagandet. I meddelandet ska du informera oss tydligt att du vill använda din ångerrätt.

Du kan även använda Konsumentverkets ångerblankett, som du kan hämta här:  http://publikationer.konsumentverket.se/kontrakt-och-mallar/angerblankett. Denna blankett ska du skicka till INKPRO enligt samme anvisningar som ovan.


Återbetalning vid ångrat köp

Du får köpesumman retur inom 14 dagar från den dag vi har mottagit ditt meddelande att du vill ångra köpet. Men du kan få vänta tills vi har fått varan retur och kontrollerat att den uppfyller reglerna för ångerrätt, eller tills du har skickat in ett kvitto som visar att du har returnerat varan, beroende på vad som sker först får du hela köpesumman retur, inklusive leveranskostnader (men exklusive extra kostnader till följd av ditt val av en annan leverans än den billigaste typen av standardleverans som vi erbjuder).

Pengarna återbetalas genom överföring till ditt bankkonto eller krediteras det kreditkort som användes vid köpet. Vid utnyttjad ångerrätt betalar kunden alltid för frakten tillbaka till INKPRO. Du måste returnera din beställning till oss utan onödigt dröjsmål och senast 14 dagar efter att du har meddelat oss att du ångrar köpet.

Du betalar själv den direkta kostnaden för att returnera varan. Du bär risken för varor från leverans och vid returnering är du ansvarig för att varorna är ordentligt förpackade.

Vid mottagandet av returvarorna granskar vi varorna samma dag. Om varorna är i samma skick som beskrivits ovan återbetalar vi pengarna omgående.

OBS: Vi tar inte emot paket som skickas via efterkrav.


Ångerblankett

Denna blankett ska endast fyllas